Boliger

Reservation af en studiebolig

Du skal logge ind, eller oprette dig som NYT MEDLEM, for at få adgang til studieboligerne.

Når du opretter dig som medlem får du adgang til vores boligportal, ansøgning til udlejer og Members club.

Boligportalen
Vores boligportal har ikke kopiannoncer. Dvs. at de boliger som annonceres på vores boligportal er lejemål, som du kan tilgå med det samme. Du bliver eksempelvis ikke henvist til en anden boligside.

Vi går meget op i sikkerhed for vores medlemmer, og derfor har vi gjort visse tiltag for, at undgå at du bliver snydt. Bl.a kan personer fra udlandet, som ønsker at oprette en boligannonce, ikke tilgå siden. Ydermere kan der ikke indsættes link til andre boligannoncer.

Din ansøgning til udlejer er en standard ansøgning, som skal kunne læses af alle udlejere. Når du opretter dig som medlem, bliver du guidet igennem obligatoriske felter, som automatisk opretter din ansøgning til udlejer. Sørg derfor for, at gennemlæse og tilrette din ansøgning, på din profil.

Du kan max ansøge 5 lejemål, løbende. Dvs. så snart et lejemål bliver lejet ud, eller såfremt du får besked fra udlejer om, at du ikke er valgt til at se lejemålet, vil du da kunne søge et nyt lejemål. Max 10 personer kan ansøge samme lejemål.

Du skal kunne dokumentere at du er studerende ved studiekort eller optagelsesbrev.