Køb af produkter

Køb af produkter

Medlem af HousingStudents.dk
Housingstudents.dk er en studieboligportal, der har til formål at skabe overblik over udbudte studieboliger for de tusindvis af studerende der, i Danmark, hvert år søger studiebolig.

Ved at tilmelde dig www.housingstudents.dk får du adgang til følgende.

  • Adgang til personlig profil + ansøgning
  • Adgang til Members club
  • Adgang til udbudte lejemål

MEDLEMSSKAB
Det koster et engangsbeløb på 139 kr. at være medlem. Du kan kun i perioden hvor du er studerende bruge portalen. Såfremt du melder dig ud, i perioden hvor du er studerende, vil det koste dig 139 kr. igen, ved ny tilmelding.

Personlig profil + ansøgning
Fra din personlige profil har du adgang til studieboliger/lejemål, ansøgning til udlejer og Members Club.

Når du ansøger et lejemål, får udlejer direkte besked på sin profil. Udlejer kan læse din standardansøgning, så snart du trykker ansøg på et lejemål.

Din ansøgning til udlejer er en standardansøgning, som skal kunne læses af alle udlejere. Når du opretter dig som medlem, bliver du guidet igennem obligatoriske felter, som automatisk opretter din ansøgning til udlejer. Sørg derfor for at gennemlæse og tilrette din ansøgning, på din profil.

Members Club
Som medlem af Housing Students bliver du automatisk tilknyttet vores Members Club. Members Club arbejder på at skabe flere fordele for dig som studerende.

Det kan være fordele som f.eks. adgang til køb af juices fra Wish By SEiMEi, billigere indboforsikring, information og rådgivning om det at være lejer, tilbud om kropsbehandlinger, rabatordning hos restauranter eller adgangskort til diverse in-steder samt koncerter mv.

Lejemål

  • Housing Students arbejder for at synliggøre og udbyde relevante studieboliger til alle studerende, uanset hvor i landet behovet for en studiebolig er.
  • Du er som boligsøgende studerende selv ansvarlig for, dagligt, at holde dig opdateret.
  • Der er tale om faktiske boliger der løbende udbydes til leje i kortere eller længere lejeperioder.
  • Vi samarbejder med både virksomheder og private udlejere, der har boliger til udlejning, hvad enten der er tale om reelle studieboliger, værelser, bofællesskaber, kollegier eller lignende.
  • Vores mål er at samle alle studieboliger under én og samme portal.
  • Vi verificerer alle studerende samt udlejere.