Køb af produkter

Køb af produkter

ABONNEMENT
Housingstudents.dk er en GRATIS studieboligportal, der har til formål at skabe overblik over udbudte studieboliger for de tusindvis af studerende der, i Danmark, hvert år søger studiebolig.
For at få adgang til de udbudte studieboliger, tilmelder man sig vores boligportal og får derved GRATIS adgang til følgende.

  • Adgang til Studieboliger
  • Adgang til ansøgning
  • Adgang til Members club
  • Gratis råd og vejledning i hvad det vil sige, at være lejer af en studiebolig m.m.

Medlem af Housing Students er GRATIS

Administration
Ved reservation af en studiebolig, er boligen reserveret til dig i 48 timer.

For udarbejdelse af lejekontrakt opkræves lejer et engangsbeløb i administration kr. 499
Beløbet fratrækkes automatisk dit oplyste kreditkortnummer og gebyret kan ikke refunderes, hvis du som lejer vælger at trække dig fra lejemålet.

Læs mere under Om virksomheden.

Members Club
Som medlem af Housing Students bliver du automatisk tilknyttet vores Members Club. Members Club arbejder på at skabe flere fordele for dig som studerende.

Det kan være fordele som f.eks. adgang til køb af juices fra Wish By SEiMEi, billigere indboforsikring, information og rådgivning om det at være lejer, tilbud om kropsbehandlinger hos MetaPower, rabatordning hos Just-eat eller adgangskort til diverse in-steder samt koncerter mv.

VENTELISTE

Til dig som studerende
Vi opfordre alle studerende til at skrive sig på venteliste, i god tid, da der via ventelisten udbydes nøglemærkede boliger, der derved ikke også udbydes til leje via Housing Students boligportal. De nøglemærkede studieboliger er ofte projektstudieboliger som bliver udbudt op til 3 måneder før studieboligerne står færdige.

Vi anbefaler at du skriver dig på venteliste tidligst 6-12 måneder før det aktuelle behov.

Housing Students arbejder med projektboliger til studerende, studieboliger udbudt via private udlejere, samt boliger formidlet via kommunerne.

Ved køb af en plads på ventelisten hos Housing Students får du, op til 3 mdr. før studiestart pr. mail, besked om udbudte studieboliger.
Ofte er det er nøglemærkede boliger, der udbydes via ventelisten og derved ikke boliger der udbydes også til leje via Housing Students boligportal.

Udgift til registering på ventelisten er kr. 373 pr. år
Du vil blive opkrævet 373 kr. som engangsbeløb pr. år. Beløbet fratrækkes automatisk dit oplyste kreditkortnummer.