Kontrakt

Housing Students udarbejder lejekontrakten

Vores juridiske afdeling udarbejder lejekontrakten så du som lejer kan føle tryghed i, at alle aspekter af lejeloven overholdes.

Ved reservation af en studiebolig vil du få tilsendt din lejekontrakt via din oplyste e-mail adresse,- Det er vigtigt at du i forbindelse med din oprettelse sikrer dig at det er en korrekt mailadresse, som du har opgivet – Du vil ved oprettelse modtage en velkomstmail samt info omkring login mv.

Du har 48 timer efter reservation af en studiebolig til at returnere lejekontrakten, i underskrevet stand, gør brug af vores mailadresse herfor: lejekontrakt@housingstudents.dk.

Bemærk at du maksimalt kan reservere studieboligen i 48 timer, førend den igen frigives på portalen, til leje til en anden studerende.

I lejekontrakten finder du oplysning omkring indbetaling af depositum og generelle vilkår. Alle økonomiske transaktioner går imellem dig som verificerede lejer og verificerede udlejer – Du er derfor i trykke hænder da vi har sikret os at udlejer er verificerede bl.a. via Tingbogen mv.

Du vil, i forbindelse med oprettelse af lejekontrakten, blive opkrævet et administrationsgebyr. Dette gebyr kan ikke refunderes.