Kontrakt

HOUSING STUDENTS SAMARBEJDER MED LEJKA

Housing Students vil gerne beskytte sine medlemmer på bedst mulig vis, og har derfor indgået et samarbejde med LEJKA.

LEJKA sikrer både lejer og udlejer bedst muligt i alle lejeforhold. Inden du som lejer begynder din lejeboligsøgning, råder vi dig til at gennemgå de generelle lejeforhold, så du er klædt bedst mulig på.

LEJKA garanterer, at depositummet beskyttes sikkert og er klar til udbetaling, når udlejer og lejer vælger at afslutte lejeforholdet.

Ved at lade LEJKA beskytte depositummet er parterne, både lejer og udlejer, sikre på, at pengene altid står klar til udbetaling. Det er i både udlejers og lejers interesse. Når I overlader det til LEJKA at beskytte depositummet, er tjenesten og alle værktøjer - f.eks. digital lejekontrakt, juridisk rådgivning, huslejebetaling, ind- og fraflytningsrapporter, opbevaring af dokumenter og billeder - gratis for både udlejer og lejer gennem hele lejeperioden.

Hvordan er depositummet sikret?
LEJKA garanterer, at ingen medlemmer risikerer at miste deres penge.

LEJKA opbevarer altid en del af det indbetalte depositum kontant, og den del, der er investeret, er dækket af en garanti gennem Nordea Bank. Det betyder, at alle kan få deres depositum udbetalt, når de ønsker det, uden nogen risiko.

Det er gratis at oprette en konto hos LEJKA.
Vil du vide mere om LEJKA - Gå til LEJKA her