Om virksomheden

Om virksomheden

Vort koncept er skabt med henblik på GRATIS at hjælpe alle boligsøgende studerende i Danmark, da vi ved at studieboligmarkedet er komplekst og det er nemt at tabe overblikket.
Vi garanterer de boligsøgende studerende at de boliger vi formidler ikke er kopiret fra andre boligsites. Det sikre vi jer studerende ved at udlejer på lige vilkår som lejer verificeres.

Housing Students formidler KUN studieboliger hvor vi har kontakten med udlejer, det sikre dig som studerende at du ikke snydes af kopierede boliger eller fake/usande boligannoncer på Housing Students boligportal.

Lejekontrakten
Housing Students, formidler kontakten imellem dig som lejer og udlejer. Vi sikrer at lejekontrakten overholder alle aspekter af lejeloven, at transaktioner parterne imellem overvåges, således at du som lejer kan føle tryghed i, at det er en reel udlejer, du lejer din studiebolig af.

Studieboliger
Processen er nem og tilgængelig, du som boligsøgende studerende opretter en personlig profil og får derved direkte adgang til udbudte studieboliger.

Boliger formidlet af Housing Students kan ikke uden skriftlig accept fra Housing Students, videreudlejes eller fremlejes til trediepart.

På boliglisten er hver studiebolig præsenteret med billeder, beskrivelse og fakta.  Du kan roligt under trygge forhold udvælge din kommende studiebolig og markere den studiebolig du ønsker at reservere. Har du først reserveret en studiebolig, kan du ikke blive overhalet af en anden lejer.

Studieboligen er reserveret til dig i 48 timer og indenfor disse 48 timer modtager du lejekontrakten i din indbakke. Fortryder du dit valg, er det helt i orden, så frigives studieboligen blot til en anden studerende. Vær opmærksom på at du ikke kan reservere, mere end een studiebolig af gangen.

Der kan være perioder hvor udvalget af studieboliger er meget stort og dækker bredt. Vi har derfor valgt at inddele boligerne med henvisning til hvilket område studieboligen er beliggende, så du nemt kan danne dig et overblik over udbudte studieboliger.

Store udvalg af studieboliger kan f.eks. være et nyt studieboligprojekt, et kollegie der er klar til skift af nye beboer eller noget helt tredie, vigtigt er det, at du selv har ansvaret for at holde dig opdateret.

Det er kun ved oprettelse af din personlige profil at du adgang til at gennemgå alle udbudte studieboliger, og derved reservere en studiebolig- Oprettelse af din personlige profil er GRATIS

Housing Students præsenterer løbende boliger til leje, og i nogle nye studieboligprojekter kan der godt være indflytning indenfor få dage, 1-2 uger eller f.eks er 3-12 mdr. Det afhænger af projektet,
men du vil altid være fuldt ud orienteret, så du ved hvad du lejer.

Members Club
Som medlem af Housing Students bliver du automatisk tilknyttet vores Members Club. Members Club arbejder på at skabe flere fordele for dig som studerende.

Det kan være fordele som f.eks. adgang til køb af juices fra Wish By Seimei, billigere indboforsikring, information og rådgivning om det at være lejer, rabatordning hos Justeat eller adgangskort til diverse in-steder samt koncerter mv.

Selskabsinformation
Housing Students er et selskab skabt under Housing People, Housing People er registreret hos Virk.dk med cvr. nr. 34252289. Vores kontor er en del af et større kontorhotel beliggende på Gammel Kongevej 1, 2sal, 1610 København V.
Vi imødeser at besøg, meddeles forud pr. mail på:  kontakt@housingstudents.dk