Privat

Udlej din studiebolig, værelse eller lignende, hos os, uden beregning!

Housing Students tilbyder de studerende, et samlet overblik over udbudte studieboliger i Danmark, vi er derfor din oplagte samarbejdspartner.
Vores vigtigste kommunikationsplatform er internettet, vi sørger for altid at være synlige i det forum, som de studerende bevæger sig i.
Housing Students favner bredt og udbyder studieboliger, bofællesskaber, værelser, kollegier mv. tilleje udelukkende til studerende.

Vores boligportal, er en forlængende arm til dig som udlejer, og annoncering af en bolig på Housing Students er uden omkostninger og uden besvær, for dig som udlejer.

Vi har kontakten mellem udlejer og lejer
Har du en bolig der er interessant for en studerende, så sætter vi annoncen op på vores boligportal, og derfra formidler kontakten mellem lejer og udlejer. Du undgår derved at få direkte henvendelser, mails og opkald, fra desperate studerende som søger bolig, al kommunikation går via Housing Students boligportal.

Så nemt er det at udleje dine studieboliger hos os
Som udlejer fremsender du data, foto mv. pr. mail: kontakt@housingstudents.dk og skal derefter ikke forholde dig til andet end lejekontrakten, som vi udarbejder efter dine ønsker og betingelser, samtidig med at lejeloven overholdes.

Depositum og forudbetalt husleje frigives ved nøgleoverdragelse.

Vores services
Hos Housing Students tilbyder vi også at hjælpe dig med

  • Administration
  • Fastsættelse af leje
  • Indretning
  • Havehold

For yderligere oplysninger herom venligst kontakt os per mail: kontakt@housingstudents.dk

Vi håber ovenstående giver dig et indblik i, hvad Housing Students kan gøre for dig som udlejer, så har du en studiebolig, et værelse, tilgang til bofællesskab eller kollegie, får du uden omkostninger, 100% tilgang til vores boligsøgende studerende.

Kontakt os allerede i dag og hjælp os, med at hjælpe de tusindvis af studerende som søger en bolig.

De bedste hilsener
Housing Students