Virksomhed

Udlej jeres studieboliger hos os uden beregning

Housing Students tilbyder de studerende, et samlet overblik over udbudte studieboliger i Danmark, vi er derfor jeres oplagte samarbejdspartner.

Vores vigtigste kommunikationsplatform er internettet, vi sørger for altid at være synlige i det forum, som de studerende bevæger sig i.

Housing Students favner bredt og udbyder studieboliger, bofællesskaber, værelser, kollegier mv. tilleje udelukkende til studerende.

Vores boligportal, er en forlængende arm til jer som udlejer, og annoncering af en bolig på Housing Students er uden omkostninger og uden besvær, for jer udlejer.

Vi har kontakten mellem udlejer og lejer
Har I en bolig der er interessant for en studerende, så sætter vi annoncen op på vores boligportal, og derfra formidler kontakten mellem lejer og udlejer. I undgår derved at få direkte henvendelser, mails og opkald, fra desperate studerende som søger bolig, al kommunikation går via Housing Students boligportal.

Så nemt er det at udleje dine studieboliger hos os
Som udlejer fremsender I data, foto mv. pr. mail: kontakt@housingstudents.dk og skal derefter ikke forholde jer til andet end lejekontrakten. Housing Students udarbejder lejekontrakten efter jeres ønsker og betingelser, garanteret at lejeloven overholdes.

Alle økonomiske transaktioner går gennem lejer og udlejer.

Profilering og evt. administration
For mere information - Annoncering på Housing Students

Vi håber ovenstående giver jer et indblik i, hvad Housing Students kan gøre for jer som udlejer, så har I en studiebolig, et værelse, tilgang til bofællesskab eller kollegie, får I uden omkostninger, 100% tilgang til vores boligsøgende studerende.

Kontakt os allerede i dag og hjælp os, med at hjælpe de tusindvis af studerende som hvert år søger studiebolig.

De bedste hilsener
Housing Students